shoeboy's

7 artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 1. Evolution EMT voetdruk meetsysteem

  Evolution EMT voetdruk meetsysteem

  Merk:

  Art.Nr.: 788228950

  inhoud:

  Het emt (evolved motion technology) voetdruk meetsysteem met warmtegevoelige folie, toont de voetafdruk van de persoon met behulp van lichaamswarmte en gewicht. binnen enkele seconden wordt de individuele voetafdruk zichtbaar. het type voetwelving wordt aan de hand van de vastgestelde indicatie bepaald. hiermee kan het best passende voetbed worden aanbevolen. zo kunt u eenvoudig voor elk voet- en welvingstype, het juiste voetbed afstemmen. Het emt voetdruk meetsysteem neemt maar weinig ruimte in beslag, ideaal dus voor in elke ruimte. informeer naar de mogelijkheden.
  Bent u al klant? Log dan aub in.
 2. sensation

  sensation

  Merk: shoeboy's

  Art.Nr.: 7224436

  inhoud: 1 paar

  De Sensation-zolen verbinden een actieve Lifestyle met individuele functionaliteit. Het Memory-schuim is gebaseerd op het ondersteunende principe van een visco-elastische materiaal en past zich perfect aan de drukzones van de voet aan. Helpt efficiënt altijd wanneer de voeten aan aanzienlijke vormen van belastingen, zoals lang te moeten stappen en staan, blootgesteld worden. sensation.. de zool die zich aan elke voet aanpast klik hier voor een demo.

  Download Product PDF

  Bent u al klant? Log dan aub in.
 3. Sensation 3D

  Sensation 3D

  Merk:

  Art.Nr.: 7227936

  inhoud:

  anatomisch gevormd, extreem lichtgewicht voetbed met senationele sms 3d-zones bij het lengtegewelf, bal van de voet en in de hiel. enorm ruimtelijk comfort in de schoen ontstaat door de afgevlakte zones in het bereik van de middenvoet en van de tenen. de zachte functionele vezel leidt overtollig transpiratievocht snel af. de viltversterking stabiliseert de voet en verbetert de afwikkeling. sensation 3d is ideaal voor sneakers, vrijetijds- en sportschoenen. bij het aantrekken van de schoen met de zool kan aanvankelijk een licht drukkend gevoel ontstaan. zodra u gaat staan verdwijnt dit gelijk. sensation 3d loopt sensationeel!
  Bent u al klant? Log dan aub in.
 4. Shoeboy's evolution protection

  Shoeboy's evolution protection

  Merk:

  Art.Nr.: 788228236

  inhoud:

  Het protection voetbed uit de "evolution" reeks van shoeboy's is speciaal ontwikkeld voor voeten met een gemiddelde lengtewelving (normale voet). Het innovatieve, technologisch geavanceerde schalensysteem in drie verschillende hoogtes, vormt het middelpunt van de EVOLUTION voetbedden. EVOLUTION voetbedden steunen, ontlasten en stabiliseren langs- en dwarsgewelf, middelvoet en de hiel. U bent de dagelijkse belasting van de voet meester met een EVOLUTION voetbed. Of het nu alledaags gebruik, sport of vrijetijd betreft. Het voetbed is nauwelijks merkbaar en is tevens als ‘wisselvoetbed’ te gebruiken.
  Bent u al klant? Log dan aub in.
 5. Shoeboy's evolution stability

  Shoeboy's evolution stability

  Merk: shoeboy's

  Art.Nr.: 788228336

  inhoud: 1 paar

  Het stability voetbed uit de "evolution" reeks van shoeboy's is speciaal ontwikkeld voor voeten met een lage lengtewelving (plat-, knik- en spreidvoet). Het innovatieve, technologisch geavanceerde schalensysteem in drie verschillende hoogtes, vormt het middelpunt van de EVOLUTION voetbedden. EVOLUTION voetbedden steunen, ontlasten en stabiliseren langs- en dwarsgewelf, middelvoet en de hiel. U bent de dagelijkse belasting van de voet meester met een EVOLUTION voetbed. Of het nu alledaags gebruik, sport of vrijetijd betreft. Het voetbed is nauwelijks merkbaar en is tevens als ‘wisselvoetbed’ te gebruiken.
  Bent u al klant? Log dan aub in.
 6. Shoeboy's evolution support

  Shoeboy's evolution support

  Merk:

  Art.Nr.: 788228136

  inhoud:

  Het support voetbed uit de "evolution" reeks van shoeboy's is speciaal ontwikkeld voor voeten met een sterke lengtewelving (holvoet). Het innovatieve, technologisch geavanceerde schalensysteem in drie verschillende hoogtes, vormt het middelpunt van de EVOLUTION voetbedden. EVOLUTION voetbedden steunen, ontlasten en stabiliseren langs- en dwarsgewelf, middelvoet en de hiel. U bent de dagelijkse belasting van de voet meester met een EVOLUTION voetbed. Of het nu alledaags gebruik, sport of vrijetijd betreft. Het voetbed is nauwelijks merkbaar en is tevens als ‘wisselvoetbed’ te gebruiken.

  Download Product PDF

  Bent u al klant? Log dan aub in.
 7. shoeboy's sensation poster

  shoeboy's sensation poster

  Merk: shoeboy's

  Art.Nr.: 78655603

  inhoud: 1 poster

  deze poster werkt verkoop bevorderend. Alle positieve producteigenschappen staan erop vermeld. U hoeft alleen nog maar af te rekenen!

  Download Product PDF

  Bent u al klant? Log dan aub in.

7 artikel(en)

Pagina:
 1. 1