Menu

Blog

 1. Laten we de Dag van de Schoenmaker samen tot een succes maken!

  Bij CAST in Nieuwegein vindt maandag 4 maart de tweede editie van de Dag van de Schoenmaker plaats. 

  Door deze dag samen te promoten kunnen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk bezoekers kennis maken met de nieuwste trends en producten in onze branche. Uiteraard zijn ook wij aanwezig.

  De Dag van de Schoenmaker is al met al een unieke gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten, de bekendmaking van de Europese Vakwedstrijdwinnaars mee te maken en het uitroepen de Schoenmaker van het Jaar bij te wonen. Bezoekers kunnen zich deze dag ook onderdompelen in een dosis gezelligheid. Zo kunt u zichzelf in de sfeervolle

  Lees meer »
 2. Wees welkom op de tweede Dag van de Schoenmaker!

  Op 1300 vierkante meter beursvloer bij CAST in Nieuwegein vindt maandag 4 maart de tweede editie van de Dag van de Schoenmaker  plaats. Ook Schins is erbij en daarom willen we u graag uitnodigen!

  In samenwerking met de NSV biedt CAST extra ruimte voor de schoenherstellersbranche. Ook wij zullen hier onze nieuwste producten presenteren. Een unieke gelegenheid voor u als klant dus om vakgenoten te ontmoeten, de bekendmaking van de Europese Vakwedstrijdwinnaars mee te maken en het uitroepen de Schoenmaker van het Jaar bij te wonen. Bezoekers kunnen zich deze dag ook onderdompelen in een dosis gezelligheid. Zo kunt u zichzelf in de sfeervolle bistro laten verwennen met koffie, een lunch en een afsluitende netwerkborrel met muzikale omlijsting.

   

  Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op deze speciale dag voor de schoenherstellersbranche

  Lees meer »
 3. Dankbaarheid en groei: een trotse terugblik op 2023

  Het einde van het jaar nadert met rasse schreden. Tijd om nog even stil te staan bij de bijzondere reis die we samen met onze gewaardeerde klanten en afnemers in 2023 hebben gemaakt. We kijken trots terug op een jaar van groei en bloei. Met dank aan al onze klanten, want zonder het vertrouwen dat zij in ons hebben getoond, had dit resultaat er niet kunnen zijn.

  Onze klanten hebben niet alleen voor Schins Leder gekozen. Ze hebben gekozen voor kwaliteit, service, en bovenal voor onze persoonlijke aanpak die diep verankerd licht in onze Limburgse waarden. Het is juist deze vriendelijke en persoonlijke benadering die het grote verschil maakt. In het pittoreske Nuth brengen we onze meer dan honderd jaar oude bedrijfswaarden onverminderd in praktijk: iedere klant verdient het om op handen te worden gedragen.

   

  Wij geloven dat een langdurige 'familie'relatie

  Lees meer »
 4. Schins homesocks, de ultieme warme en comfortabele wintertopper uit de VS

  Als de winter zijn intrede doet en de temperaturen dalen, is niets zo belangrijk als warme en gezellige sokken om je voeten tegen de kou te beschermen. Gelukkig hebben we nu de perfecte oplossing voor uw klanten: de homesocks van Schins - een ware sensatie die vanuit de Verenigde Staten is overgewaaid naar Europa. Het mooie is dat deze homesocks niet zomaar sokken zijn, maar warme metgezellen die je voeten omhullen in een cocoon van comfort en warmte.  Hierdoor kunnen dragers ervan zelfs de koudste winteravonden trotseren.

  Wat maakt onze homesocks nu zo bijzonder? Ten eerste is het de zware kwaliteit van deze sokken die direct in het oog springt. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, bieden ze duurzaamheid en zachtheid in één. De dikte zorgt ervoor dat de voeten heerlijk warm blijven. Zelfs op de koudste dagen van het jaar.

  Maar dat is nog niet alles, want o

  Lees meer »
 5. Geef uw klanten een warm welkom met onze herfst- en wintertoppers

  De winter nadert snel. Hoogste tijd dus om uw klanten tegemoet te komen met een productassortiment dat warmte, comfort en stijl uitstraalt. Bij Schins Leder begrijpen we dat kwaliteit essentieel is, vooral in het koude seizoen. Daarom presenteren we in onze nieuwste folder een keur aan herfst-/wintertoppers en exclusieve geschenken voor de feestmaand, die uw klandizie zullen behagen en voor een uitstekend verkoopresultaat zullen zorgen.

  Neem bijvoorbeeld onze Basi Specialspray, een veelzijdig product dat beschermt tegen koude, vochtigheid en roest. Voor schoenen, laarzen en handschoenen hebben we de Shoeboys Nano Protect, een krachtige  beschermer die vocht buiten de deur houdt.

  En dan onze schapenvacht handschoenen. Die bieden niet alleen warmte, maar ook stijl. Ze zijn beschikbaar in klassieke kleuren en diverse maten, waardoor elke klant de

  Lees meer »
 6. Ontdek de laatste trends en nieuwste producten op onze homepage

   

  De vakanties zijn weer achter de rug, en hoewel we afscheid nemen van de zomerse ontspanning, staan we nu aan het begin van een opwindende nieuwe fase: de eindsprint naar de feestdagen. Of het nu gaat om het vinden van het perfecte cadeau voor een geliefde of het upgraden van je eigen stijl voor het komende seizoen, het is van cruciaal belang om goed op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en trends. Gelukkig biedt Schins Leder je een efficiënte en boeiende manier om dit te doen - door simpelweg op de homepage van de website te klikken op de slider met de verleidelijke titel ‘Nieuwe en actuele producten’.

  De Nieuwe en actuele producten-slider op de website van Schins Leder is uw venster naar de meest recente trends. Of het nu gaat om trendy tassen, chique portemonnees of stijlvolle riemen, u vindt hier altijd de nieuwste toev

  Lees meer »
 7. Zomerse Groeten van Schins Leder, altijd open en altijd beschikbaar!

  Terwijl de vakantieperiode in volle gang is, begrijpen we dat u zich afvraagt wanneer Schins Leder haar diensten tijdelijk pauzeert. Maar maakt u zich geen zorgen, we hebben goed nieuws voor u. Wij draaien namelijk gedurende de hele zomer op volle toeren. Geen vertragingen in leveringen, want we blijven net zo snel als u van ons gewend bent.

  Of u nu van een koel speciaalbiertje geniet, van een bezienswaardigheid in een bruisende metropool of de stilte van de natuur: bij Schins Leder gaat de deur nooit op de knip. Ook niet als het vakantie is!

  We realiseren ons hoe belangrijk het voor u is om uw voorraad op peil te houden en snel te kunnen handelen. We vinden dat het onze verantwoordelijkheid als totaalleverancier is om niet in te binden tijdens de zomermaanden. Of u nu gebruik maakt van onze online SL-webshop, telefonisch contact zoekt, of persoonlijk langskomt

  Lees meer »
 8. Wíj blijven up to date en de klant profiteert!

  We zijn er trots op dat we continu nieuwe producten blijven leveren voor de schoenmakerij en de orthopedische schoenmaker. Bij Schins begrijpen we nu eenmaal dat het belangrijk is om met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de industrie mee te gaan. Daarom blijven we kort op de bal spelen.

  Door constant nieuwe producten toe te voegen aan ons assortiment, zorgen we ervoor dat we interessant en aantrekkelijk blijven voor onze gewaardeerde klanten. We hechten veel waarde aan het bieden van een breed scala aan producten die voldoen aan de behoeften en eisen van de schoenmakerij en de orthopedische schoenmaker. Of het nu gaat om hoogwaardige materialen, innovatieve gereedschappen of gespecialiseerde producten - we streven er altijd naar om de juiste oplossingen te bieden.

  Tegelijkertijd realiseren we ons dat

  Lees meer »
 9. Wees bewust van je bestelgedrag

  In een wereld waarin de klimaatcrisis steeds prangender wordt, is het hoog tijd dat we verantwoordelijkheid nemen om onze planeet te beschermen. Daar hoort het maken van bewuste keuzes bij, zelfs bij alledaagse handelingen zoals het plaatsen van een bestelling.

  Ook als vakspecialist en ondernemer kunnen we het milieu helpen. Bijvoorbeeld door milieubewust bestellingen te doen. Het antwoord op de vraag ‘Hoe dan?’ is even simpel als doeltreffend. Door gebruik te maken van de kracht van een vast bestelmoment. Door dit te doen, kunnen we onnodige pakketten, tijdverspilling en milieuschade verminderen. Laten we samen ontdekken hoe we een positieve impact kunnen hebben op duurzaamheid door bewust te bestellen.

  Wanneer klanten ad hoc bestellen, kan dit resulteren in meerdere afzonderlijke verzendingen. Dit betekent dat er extra verpakkingsmateriaal nodig is

  Lees meer »
 10. Meer schoenen krijgen een tweede leven, met hulp van de schoenmakersbranche

  In de afgelopen jaren is er een groeiend bewustzijn ontstaan over de impact van de productie van goederen op het milieu, en dit heeft geleid tot meer aandacht voor duurzaamheid in de mode-industrie.

  Veel consumenten beginnen zich ook meer bewust te worden van de waarde van het repareren en onderhouden van producten in plaats van ze weg te gooien en te vervangen door nieuwe. Door schoenen te repareren in plaats van ze weg te gooien en te vervangen, kunnen consumenten geld besparen en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere manier van consumeren.

   

  Kwaliteitsschoenen die al ingelopen zijn, hebben optimaal comfort en dragen bovendien vaak een uniek karakter. Het repareren van deze schoenen kan ervoor zorgen dat ze langer van waarde blijven en nog meer uitstraling krijgen. Zo kan je klant er langer van genieten.

   

  Onze

  Lees meer »
Pagina