Menu

Maandelijkse Archieven: december 2023

  1. Dankbaarheid en groei: een trotse terugblik op 2023

    Het einde van het jaar nadert met rasse schreden. Tijd om nog even stil te staan bij de bijzondere reis die we samen met onze gewaardeerde klanten en afnemers in 2023 hebben gemaakt. We kijken trots terug op een jaar van groei en bloei. Met dank aan al onze klanten, want zonder het vertrouwen dat zij in ons hebben getoond, had dit resultaat er niet kunnen zijn.

    Onze klanten hebben niet alleen voor Schins Leder gekozen. Ze hebben gekozen voor kwaliteit, service, en bovenal voor onze persoonlijke aanpak die diep verankerd licht in onze Limburgse waarden. Het is juist deze vriendelijke en persoonlijke benadering die het grote verschil maakt. In het pittoreske Nuth brengen we onze meer dan honderd jaar oude bedrijfswaarden onverminderd in praktijk: iedere klant verdient het om op handen te worden gedragen.

     

    Wij geloven dat een langdurige 'familie'relatie

    Lees meer »
  2. Schins homesocks, de ultieme warme en comfortabele wintertopper uit de VS

    Als de winter zijn intrede doet en de temperaturen dalen, is niets zo belangrijk als warme en gezellige sokken om je voeten tegen de kou te beschermen. Gelukkig hebben we nu de perfecte oplossing voor uw klanten: de homesocks van Schins - een ware sensatie die vanuit de Verenigde Staten is overgewaaid naar Europa. Het mooie is dat deze homesocks niet zomaar sokken zijn, maar warme metgezellen die je voeten omhullen in een cocoon van comfort en warmte.  Hierdoor kunnen dragers ervan zelfs de koudste winteravonden trotseren.

    Wat maakt onze homesocks nu zo bijzonder? Ten eerste is het de zware kwaliteit van deze sokken die direct in het oog springt. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, bieden ze duurzaamheid en zachtheid in één. De dikte zorgt ervoor dat de voeten heerlijk warm blijven. Zelfs op de koudste dagen van het jaar.

    Maar dat is nog niet alles, want o

    Lees meer »