Het einde van het jaar nadert met rasse schreden. Tijd om nog even stil te staan bij de bijzondere reis die we samen met onze gewaardeerde klanten en afnemers in 2023 hebben gemaakt. We kijken trots terug op een jaar van groei en bloei. Met dank aan al onze klanten, want zonder het vertrouwen dat zij in ons hebben getoond, had dit resultaat er niet kunnen zijn.

Onze klanten hebben niet alleen voor Schins Leder gekozen. Ze hebben gekozen voor kwaliteit, service, en bovenal voor onze persoonlijke aanpak die diep verankerd licht in onze Limburgse waarden. Het is juist deze vriendelijke en persoonlijke benadering die het grote verschil maakt. In het pittoreske Nuth brengen we onze meer dan honderd jaar oude bedrijfswaarden onverminderd in praktijk: iedere klant verdient het om op handen te worden gedragen.

 

Wij geloven dat een langdurige 'familie'relatie niet alleen draait om een kwaliteitsassortiment, maar ook om vriendelijkheid en loyaliteit. Het resultaat van dit jaar vervult ons met dankbaarheid, maar wat ons nog dankbaarder maakt, is het vertrouwen dat we ook in 2023 weer van u hebben gekregen.

 

Namens alle medewerkers van Schins Leder willen we u daarvoor hartelijk bedanken. We kijken uit naar wat onze vruchtbare samenwerking het komende jaar met zich mee zal brengen. We verheugen ons op de voortzetting van deze gezamenlijke reis. Fijne feestdagen en tot ziens in 2024!