Over producten gesproken: met trots presenteren we een aantal fraaie, eigentijdse nieuwkomers in het hoogwaardige assortiment van Menzo lederwaren.  Dit Oostenrijkse kwaliteitsmerk is interessant geprijsd en nu per stuk leverbaar!

De feestdagen staan weer voor de deur. Omdat de consument nu al  anticipeert op de drukke tijden die een goede voorbereiding met zich meebrengt, kun je er maar beter op tijd bij zijn als het om het bestellen van producten gaat.

Traditiegetrouw gaan bepaalde producten uit onze collectie juist in de decembermaand als omzet-verhoger over de toonbank. Neem de lederproducten van Schins Leder, met bijzondere aandacht voor het hoogwaardige assortiment van Menzo lederwaren. Dit Oostenrijkse kwaliteitsmerk is niet alleen interessant geprijsd, maar ook nog eens per stuk leverbaar!

Ook onze ceintuurs vinden gretig afname als origineel cadeau voor Kerstmis of  Sinterklaas. Check onze hippe premium collectie en verbaas je over de stijlvolle handgemaakte exemplaren van de mooiste kwaliteit leer. Voor elke outfit een passende riem! 

Via onze app kunt u snel, eenvoudig en tijdig online uw Schins Leder producten bestellen? Maakt u hier nog geen gebruik van? Download ‘m dan HIER de SL App voor Android of HIER voor iOS. Tijdens onze openingstijden bellen of gewoon langskomen kan natuurlijk altijd:  045 524 4464 of Handelsstraat 6, 6361 KC Nuth.

Vragen? Uw contactpersoon van Schins Leder staat u graag met raad en daad terzijde!