Als er één productgroep is die substantieel bijdraagt aan het verkoopresultaat van de schoenmaker, dan is het wel die van de inlegzolen. Logisch, want de consument die investeert in een kwalitatief uitmuntend voetbed voorkomt voetproblemen en bevordert het loopcomfort.

Onze nieuwe productlijn van NATCH! voldoet aan de hoogste eisen. Op het gebied van levensduur, maar vooral op dat van comfort en prestaties.  De klant die investeert in Natch! Inlegzolen, investeert dus niet alleen in een duurzame gezondheid maar ook in een optimale loopafwikkeling. Reden te meer om voor dit assortiment te kiezen. Met iedere tevreden klant zet u uw bedrijf immers in een positief daglicht.

 

Met de vijf varianten die momenteel bij ons leverbaar zijn, komt iedereen aan z’n trekken. Ook - of misschien wel vooral - uw sportieve klanten: van de recreatieve atleet en de marathonloper tot de fervente indoorsporter. Karakteristiek voor de productlijn van NATCH! is het ultralicht voetbed met maximaal 'rebound-effect' voor populaire sporten en harde ondergronden.

De druk-ontlastende materiaalverbinding laat de voet zachtjes in het materiaal zakken en staat garant voor een aangenaam draagcomfort, optimale bescherming van de gewrichten en het voorkomen van vermoeidheid tijdens lange periodes van wandelen, staan of rennen. De basis van deze flexibele sportzool zorgt bovendien voor extreme demping bij een gelijkmatig maximale energieterugwinning. Ze verminderen de impact op de grond en beschermen de originele binnenzool van jouw schoenen.  Zo helpen ze ook nog eens de levensduur van schoenen te verlengen, of het nu gaat om nieuw aangeschafte (sport)schoenen of als vervanging van versleten sneaker inlegzolen. Last-but-not-least zijn de inlegzolen van NATCH! voorzien van een elastische toplaag die transpiratievocht snel afvoert.

 

Belangstelling? Neem tijdens onze openingstijden contact op met onze verkoopadviseur. Die geeft u graag tekst en uitleg bij de verschillende typen inlegzolen uit onze NATCH! productlijn.

Ons telefoonnummer is 045 524 4464. Gewoon langskomen kan natuurlijk ook: Handelsstraat 6, 6361 KC Nuth.

Via onze app kunt u snel, eenvoudig en tijdig online uw Schins Leder producten bestellen. Maakt u hier nog geen gebruik van? Download dan HIER e SL App voor Android of HIER voor iOS.