In een bruisende sfeer van gezelligheid en vakmanschap vierden we onlangs in Nieuwegein de tweede editie van de Dag van de Schoenmaker. Het evenement ontvouwde zich als een eerbetoon aan ons trotse ambacht, maar bood ook een platform voor veel waardevolle ontmoetingen en uitwisselingen.

Terugkijkend op het succes van deze dag kunnen we niet anders dan dankbaar zijn voor de geweldige organisatie die mogelijk werd gemaakt door CAST en de aanwezigheid van zoveel trouwe klanten. Dat verdient onze oprechte waardering.

Volgend jaar staat Schins Leder zonder twijfel weer klaar om deel te nemen aan dit geweldige initiatief. Het biedt ons niet alleen de kans om de band met al onze relaties te versterken, maar ook om te netwerken en van gedachten te wisselen met vakgenoten en collega's. Naast de spannende bekendmaking van de beste schoenmaker van Nederland, was er een overvloed aan activiteiten die onze passie voor het vak alleen maar aanwakkerden.

We kijken nu al uit naar de volgende editie van de Dag van de Schoenmaker - de dag bij uitstek om de liefde voor ons vak te vieren en te delen!