We zijn er trots op dat we continu nieuwe producten blijven leveren voor de schoenmakerij en de orthopedische schoenmaker. Bij Schins begrijpen we nu eenmaal dat het belangrijk is om met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de industrie mee te gaan. Daarom blijven we kort op de bal spelen.

Door constant nieuwe producten toe te voegen aan ons assortiment, zorgen we ervoor dat we interessant en aantrekkelijk blijven voor onze gewaardeerde klanten. We hechten veel waarde aan het bieden van een breed scala aan producten die voldoen aan de behoeften en eisen van de schoenmakerij en de orthopedische schoenmaker. Of het nu gaat om hoogwaardige materialen, innovatieve gereedschappen of gespecialiseerde producten - we streven er altijd naar om de juiste oplossingen te bieden.

Tegelijkertijd realiseren we ons dat niet alle producten even goed verkopen of dat sommige producten niet meer leverbaar zijn. We willen ervoor zorgen dat ons assortiment altijd up-to-date is en voldoet aan de behoeften van onze klanten. Daarom nemen we ook afscheid van producten die minder goed presteren of niet meer beschikbaar zijn.

Om u als klant de kans te geven van deze situatie te profiteren, hebben we op onze website een speciale knop 'opruiming'. We raden iedereen aan om deze sectie regelmatig te bekijken. Hier treft u namelijk producten aan die tegen sterk gereduceerde prijzen worden aangeboden. Het kan zijn dat het gaat om producten waarvan de voorraad op raakt, items uit vorige seizoenen of zelfs speciale aanbiedingen. Het in de gaten houden van de knop 'opruiming' kan u dus aanzienlijke besparingen opleveren.

Alles wat we doen, staat in dienst van het leveren van kwaliteitsproducten en het bieden van uitstekende service. We geloven dat we onze klanten door voortdurend nieuwe producten toe te voegen en ons assortiment up-to-date te houden de beste garantie bieden op goede omzetresultaten. Maar: vergeet ook niet om regelmatig onze website te bezoeken en de knop 'opruiming' te bekijken. Je wilt immers geen geweldige deals missen!