Als totaalleverancier met oog voor de beste klantenservice denken we niet alleen mee met het optimaliseren van de verkoopresultaten van onze afnemers, we werken er ook aan mee. Wat ons betreft gaat het bij marketing namelijk niet alleen over hoe Schins Leder het beter kan doen, maar ook over hoe we u als klant kunnen helpen succesvoller zaken te doen. Om hierin goede resultaten te boeken, streven we ernaar net zover te gaan als er kansen liggen. Tot het ondersteunen van klanten om u te vinden toe.

Als het om het waarmaken van deze kansen gaat, maken we gebruik van het specialisme van Bee in Media - onze partner in het behartigen van alle marketing- en mediabelangen. Al het nieuws over en van Schins Leder dat via onze website, onze social media en ons online magazine bij u terecht komt, wordt tot in de puntjes door dit mediabedrijf uit Landgraaf verzorgd. Maar daar blijft het niet bij, want Schins Leder zou Schins Leder niet zijn als we niet net dat stukje verder gaan. Bijvoorbeeld door klanten middels onze ‘store locator’ te ondersteunen bij het vinden van het dichtstbijzijnde verkooppunt.

Deze store locator is te vinden in ons online-magazine, waarmee u meteen op de hoogte blijft van een wisselend aanbod aan uitgelichte producten en de mogelijkheid om in een handomdraai contact met ons op te nemen.

Staat u als schoenmaker nog niet vermeld tussen de verkooppunten? Neem dan snel contact met ons op en wíj zorgen voor een snelle update!