Begint het bij u met de zomervakantie in het vooruitzicht ook al te kriebelen? Wordt het genieten van zon, zee en strand? Of van hoge bergen.  In het verlengde hiervan vraagt u zich misschien ook al af in welke periode Schins Leder gesloten is.

In dat geval helpen we u graag uit de droom dat er iets is waar u rekening mee moet houden. Het goede nieuws is namelijk dat wij de hele zomer doorwerken. Geen vertraging met levertijden dus, want die blijven zo kort als u van ons gewend bent.

 

Wij begrijpen dat u bij het op peil houden van uw voorraad zo kort mogelijk op de bal wilt spelen. Met wachten tot de zomer bijna voorbij is, vinden we dat we als totaalleverancier met oog voor de beste klantenservice tekort schieten. Voor ons dus geen gesloten deuren tijdens de zomervakantie. Of u nu besteld op onze op SL-webshop, telefonisch of aan onze servicebalie: u kunt altijd rekenen op een snelle respons en levering. Plaatst u uw bestelling vóór 14.00 uur, dan hebt u deze namelijk altijd de volgende dag al in huis!

 

Mocht u zelf wél in binnen- of buitenland van uw welverdiende rust gaan genieten, dan wensen we u vanuit Nuth alvast hele fijne vakantiedagen toe!

Op de hoogte blijven van ons actuele assortiment? Bezoek ons online magazine of bekijk onze catalogus. Via de SL-app bestellen kan natuurlijk ook.